Pievagrybiai, įdaryti pistacijomis ir kreminiu sūriu

Pievagrybiai, įdaryti pistacijomis ir kreminiu sūriu

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Grybus nuplaukite ir pašalinkite kotelius. Nulupkite žalią citriną ir išimkite skilteles. Česnako skiltelę nulupkite, perpjaukite į dvi dalis ir išimkite gemalą.
  2. Į matavimo indą sudėkite česnaką, pistacijas, citrinos minkštimą ir sūrį. Pridėti druskos ir pipirų.
  3. Maišykite (naudodami rankinį maišytuvą) 10-15 sekundžių, palaipsniui supilkite grietinėlę. Turėtų likti keletas pistacijų gabalėlių.
  4. Paskirstykite įdarą ant grybų ir sudėkite juos į Ingenio keptuvę. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite raudonėliais.
  5. Kepkite 20 minučių.
Pievagrybiai, įdaryti pistacijomis ir kreminiu sūriu Pievagrybiai, įdaryti pistacijomis ir kreminiu sūriu

Norėdami prenumeruoti mūsų naujienlaiškį - spauskite čia!

Tai vienintelis būdas sužinoti apie reklamines kampanijas.

Suskleisti Išplėsti