Vištiena su riešutais

Vištiena su riešutais

  1. Vištieną marinuokite aitriojoje paprikoje ir kumine.
  2. Ant įkaitintos keptuvės ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnėlius ir porus (svogūnėlių ir porų kiekį galite reguliuoti pagal savo pageidavimus). Kepkite 2 minutes ant vidutinės ugnies.
  3. Sudėkite marinuotą vištieną ir maišydami ingredientus kepkite, kol vištiena iškeps iš išorės.
  4. Sumažinkite ugnį. Pridėkite kokosų grietinėlę, žemės riešutus ir kukurūzus. Visus ingredientus sumaišykite.
  5. Padėkite keptuvę į orkaitę (nepamirškite - prieš uždarydami orkaitę nuimkite Ingenio rankenėlę, kepant ji neturi būti pritvirtinta).
  6. Kepkite maždaug 30 min. 175°C temperatūroje, kol vištiena visiškai iškeps.
Vištiena su riešutais Vištiena su riešutais

Norėdami prenumeruoti mūsų naujienlaiškį - spauskite čia!

Tai vienintelis būdas sužinoti apie reklamines kampanijas.

Suskleisti Išplėsti