Kepti žiediniai kopūstai su citrinų padažu

Kepti žiediniai kopūstai su citrinų padažu

Ingredientai

  • 1 nedidelis žiedinis kopūstas
  • 2 šaukštel. alyvuogių aliejaus
  • 30 g tahini
  • 100 ml alyvuogių aliejaus
  • 50 ml citrinos sulčių
  • druska
  • pipirai

Receptas

  1. Pašalinkite žiedinio kopūsto lapus, tada supjaustykite į ketvirčius ir išimkite centrinį kotelį. Kiekvieną dalį supjaustykite žiedynais ir sudėkite į didelį dubenį.
  2. Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Paskleiskite mišinį Easy Fry & Grill krepšelyje (jei reikia, darykite tai per 2 kartus). Skaitmeninė versija: Pasirinkite CHIPS nustatymą ir kepkite 15 minučių, įpusėjus kepimo laikui sumaišykite. Mechaninė versija: Kepkite 180 °C temperatūroje 15 minučių, maišydami įpusėjus gaminimui.
  3. Tuo tarpu sumaišykite tahini, alyvuogių aliejų ir citrinos sultis, kad susidarytų padažas patiekti su žiediniais kopūstais.

Norėdami prenumeruoti mūsų naujienlaiškį - spauskite čia!

Tai vienintelis būdas sužinoti apie reklamines kampanijas.

Suskleisti Išplėsti