Vištienos gabalėliai

Patarimas

Pasigaminkite naminį kečupą virdami kartu 3 pomidorus, 1 svogūną, 1 šaukštelį koncentruotos pomidorų pastos, 1 susmulkinto česnako skiltelę, 4 šaukštelius balzamiko acto, 1 arb. š. medaus, druskos ir pipirų.

Vištienos gabalėliai

Ingredientai

  • 4 vištienos filė
  • 100 g džiūvėsėlių
  • 60 g miltų
  • 3 kiaušiniai
  • 2 šaukštel. Aliejus
  • druska
  • pipirai

Receptas

  1. Iš vištienos pašalinkite visus šerius ir riebalus. Supjaustykite maždaug 4-5 cm ilgio gabalėliais ir pagardinkite druska bei pipirais.
  2. Paruoškite džiūvėsėlių ingredientus: Kiaušinius sudėkite įdubenį su žiupsneliu druskos ir pipirų ir suplakite. Miltus supilkite į antrą dubenį, o į trečią dubenį suberkite džiūvėsėlius.
  3. Apvoliokite paruoštus gabalėlius miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Kad dar būtų skaniau bei traškiau, pamerkite gabalėlius į kiaušinių plakinį ir džiūvėsėlius antrą kartą. Įdėkite į krepšelį Easy Fry & Grill ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
  4. Skaitmeninė versija: Pasirinkite NUGGETS nustatymą ir kepkite 10 minučių, įpusėjus kepimui apverskite. Mechaninė versija: Kepkite 200 °C temperatūroje 10 minučių, apsukdami įpusėjus gaminimo laikui.

Patarimas

Pasigaminkite naminį kečupą virdami kartu 3 pomidorus, 1 svogūną, 1 šaukštelį koncentruotos pomidorų pastos, 1 susmulkinto česnako skiltelę, 4 šaukštelius balzamiko acto, 1 arb. š. medaus, druskos ir pipirų.

Norėdami prenumeruoti mūsų naujienlaiškį - spauskite čia!

Tai vienintelis būdas sužinoti apie reklamines kampanijas.

Suskleisti Išplėsti