Ant grotelių kepta jūros lydeka su pomidorais ir alyvuogėmis

Patarimas

Filė patiekite su ryžiais ir pasirinktomis daržovėmis.

Ant grotelių kepta jūros lydeka su pomidorais ir alyvuogėmis

Ingredientai

  • 4 filė
  • 4 šakelės petražolių
  • 1/2 citrinos
  • 2 pomidorai
  • 4 šaukštel. alyvuogių aliejaus
  • 1 česnako skiltelė
  • 50 g alyvuogių be kauliukų
  • druska
  • pipirai

Receptas

  1. Nulupkite citrinos žievelę ir išspauskite citriną. Supjaustykite petražoles ir česnaką, tada kubeliais susmulkinkite pomidorus, o alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite bei įpilkite alyvuogių aliejaus ir atidėkite į šalį.
  2. Filė patepkite aliejumi ir pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Skaitmeninė versija: Pasirinkite GRILL nustatymą ir leiskite įkaisti iki 200 °C temperatūros 15 minučių, tada įdėkite filė į krepšelį ir toliau gaminkite dar 5 minutes. Mechaninė versija: Įdėkite filė į krepšį ir įkaitinkite iki 200 °C 15 minučių. Gaminkite 7 minutes.
  4. Pateikite su padažu.

Patarimas

Filė patiekite su ryžiais ir pasirinktomis daržovėmis.

Norėdami prenumeruoti mūsų naujienlaiškį - spauskite čia!

Tai vienintelis būdas sužinoti apie reklamines kampanijas.

Suskleisti Išplėsti